2021-10-05 07:43:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Előfordulhat, hogy az emberi kapcsolatok terén néhány kellemetlen meglepetés ér

Napi horoszkóp október 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy lezártnak hitt kapcsolatod újra éledhet, és tanulva a múlt hibáiból most már tudtok egymáshoz alkalmazkodni. Anyagi helyzetedet illetően nem árt az óvatosság. Bevételeid nem akkor és nem onnan érkeznek, ahonnan számítasz rájuk.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Összpontosítsd szellemi és fizikai képességeidet a hivatásodban már elért eredmények megszilárdítására, esetleg egy újabb szakmai ötletednek megvalósítására! Baráti, vagy szakmai, munkatársi kapcsolataidban gyökeres változást tartogat a mai nap.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha voltak némi ellentétek a kedveseddel, akkor ezek feledésbe merülnek. Ha lakáscserét, ingatlanvásárlást vagy lakásfelújítást tervezel, sokkal többe fog kerülni, mint első nekifutásra véled, mert a Merkúr retrográd.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Zavar, ha a dolgok eltérnek a megszokottól, ezért ha most egy jó tündér felajánlaná, hogy teljesíti három kívánságodat, alighanem csak egyetlen dolgot kérnél: hogy rendeződjenek végre a körülményeid. Nyugodj meg, ez a vágyad is teljesül rövidesen.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók ma kétféle módon éreztetik hatásukat: vagy agresszívvá tesznek, vagy megsokszorozzák az erőd, és persze a makacsságodat, és ettől képesnek érzed magad nagy céljaid elérésére, s talán még arra is, hogy új irányt szabj az életednek.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Előfordulhat, hogy az emberi kapcsolatok terén néhány kellemetlen meglepetés ér. Alighanem az a baj, hogy rosszul méred fel a saját erőviszonyaidat, a munkahelyeden elfoglalt pozíciódat vagy üzlettársaid hozzáállását.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egyelőre tényleg minden túl bizonytalan, ami kifejezetten idegesít. A munkával vagy pénzügyekkel kapcsolatban túl sok az ígéret, kevés a kézzelfogható valóság. Rövidesen ez is rendeződik!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha tanulsz, olyan eredményeket produkálsz, amin még te magad is elámulsz. Ha a pénzkeresetet tekinted most az elsődleges célnak, ugyancsak szép sikerekre számíthatsz. Csak a családi konfliktusokat lesz nehéz elkerülni. De talán nem is kerülgetni kell, inkább tisztázni kell a félreértéseket.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A véletlenek folytán olyan információkhoz jutsz, melyeket jól hasznosítva jelentős előnyre tehetsz szert a vetélytársaiddal szemben. Ám ha elbízod magad, akkor könnyen elveszítheted ezeket az előnyöket.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Igen jól érzed magad a bőrödben, amihez hozzájárul az is, hogy pénzügyeidet sikerül jó irányba terelgetni. Ez is azt eredményezi, hogy a hobbidra kicsit többet költhetsz, de hosszabb távon még ez a "pazarlás" is jó befektetésnek bizonyulhat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A figyelem középpontjába kerülhetsz, bánj okosan a szavaiddal, mert egyformán érhetsz el sikert és szeretetet, megbecsülést, de haragot és nemtetszést is. Próbáld megnyerni magadnak az embereket!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Főleg a szerelemben lehetnek nehézségeid a mai napon. Az erő és a vitakészség megmutatása most igazán semmi eredményt sem hoz. Figyelj oda jobban másokra! Törődéssel, gesztusokkal célt érhetsz a másiknál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: